UNILJ.si Artritis gel Z vrečko, kjer je artritis gel, grem k babici na kosilo

Z vrečko, kjer je artritis gel, grem k babici na kosilo

Preden sem šla do babice na kosilo, sem odšla še v trgovino po artritis gel, ki ji zelo pomaga. Ko sem bila tam, sem se spomnila, da potrebujem tudi nekaj stvari zase. Pripomočki, ki mi lajšajo bolečine pri športu, so seveda nekaj, kar jaz neprestano uporabljam, saj bi brez tega težko karkoli naredila.

Takšni nakupi so mi vedno zelo smešni, saj imam v košarici artritis gel, in mazila za lajšanje bolečin pri mišicah. Predvsem imam rada gele za segrevanje mišic, ker imam težave z mišicami na hrbtu že nekaj časa. Stanje se sicer izboljšuje, ampak zelo počasi. Ko sem nakupila vse, kar sem potrebovala zase, in kupila artritis gel, kar v dveh pakiranjih, da bo babica tokrat imela gel za dlje lasa, sem se odpravila končno lahko tja, kjer živi babica. Sicer živi zelo blizu mene, ampak v popolnoma drugi smeri, ki jo po navadi uporabljam. Edino kar je spotoma do nje, je trgovina, kjer prodajajo artritis gel, in moje priljubljene izdelke, za pomoč pri športnih aktivnostih. Zato grem vedno v takšen nakup, ko grem do nje, ker je najbolj praktično.

Z vrečko, kjer je artritis gel, grem k babici na kosilo

Ko sem se pripeljala do njene hiše in sem stopila iz avtomobila, se je takoj začutil vonj po pečenem krompirju. To je nekaj kar obožujem. Babica seveda to zelo dobro ve in vedno pripravi pečen krompir za izbranimi začimbami in kakšno odlično meso. Danes je po vsej verjetnosti puran v pečici. Vsaj kolikor jo poznam in če pomislim na to, da je bil nazadnje losos v pečici s pečenim krompirjem, potem bi morala imeti prav.

Vstopila sem v hišo in takoj sem videla, da imam prav. Poleg je prijavljala tudi mešano solato. Ko sem odprla hladilnik, sem videvala, da je zopet delala sladice in da me za po kosilu čaka nekaj zelo dobrega. Takoj sem vedela, da se bom spet najedla toliko, da bom komaj preživela do večera. Babici sem takoj dala vrečko, kjer je artritis gel, da ne pozabim in seveda je bila zelo vesela, ker je tokrat dobila kar dva.