UNILJ.si Kemični piling Kemični piling zelo priporočam!

Kemični piling zelo priporočam!

Vzroka, zakaj je moja koža v tako slabem stanju, na žalost ne vem. Nimam pojma, kaj se zadnje čase dogaja z mojim obrazom. Glede na to, da se izogibam stresnim situacijam in se zdravo prehranjujem, bi morala imeti sijočo kožo, drži? V resnici pa je stanje popolnoma nasprotno. Koža je neelastična, dehidrirana in polna nepravilnosti, zato sem se odločila za kemični piling, ki bo, vsaj tako mislim, pomagal pri izboljšanju stanja moje kože. Priznam, da se v takšnih situacijah ne znajdem najbolje, saj so mi težave s kožo na obrazu popolnoma tuje. Aknasta koža je bila prej problem mojih prijateljic, zato so mi pri nastali težavi zelo pomagale s svojimi nasveti.

Same so se v takšnem položaju že znašle, zato jim kemični piling ni tuj lepotni tretma. Pojasnile so mi, kako deluje kemični piling in kakšni so njegovi učinki po tretmaju. Nad kemičnim pilingom so preprosto navdušene. Po njem je bila njihova koža mehka, gladka, napeta, brez kakršnekoli nepravilnosti. Pri kemičnem pilingu gre namreč za luščenje kože. Tretma z odstranjevanjem zgornje plasti kože omogoča koži hitrejše celjenje kožnih nepravilnosti. Pojasnile so mi tudi, da je lepotni tretma s kemičnim pilingom popolnoma neboleč in hiter. Po tretmaju je potrebno biti le pazljiv pri uporabi kozmetičnih preparatov, ki vsebujejo kisline, saj te niso priporočljive. Vse te informacije in priporočila so me tako navdušila, da sem takoj naslednji dan rezervirala svoj lepotni tretma v bližnjem kozmetičnem salonu.

Še danes se sprašujem, zakaj se za takšen lepotni tretma nisem odločila že pred leti. Lahko rečem, da je kemični piling pomladil mojo kožo in to ne samo na obrazu, pač pa tudi na vratu ter dekolteju. Neverjetno! Kdo bi si mislil, da lahko tako hiter tretma naredi takšno spremembo na vaši koži. Odločila sem se, da bom kemični piling izvajala enkrat mesečno, da ohranim lep ter sijoč videz kože brez vnetij.