UNILJ.si Kompresijske nogavice Kompresijske nogavice – jih potrebujete?

Kompresijske nogavice – jih potrebujete?

Veliko ljudi, ki potrebuje kompresijske nogavice, se odloči za njihov nakup prek interneta. Spletni nakupi nam omogočajo, da hitreje najdemo izdelek, ki nam ustreza in imamo tudi boljši pregled nad primerjavo cen izdelkov. Kompresijske nogavice niso nobena izjema. Že ob hitrem brskanju po spletu lahko najdemo številne modele tovrstnih nogavic v najrazličnejših barvah. Gre za zelo iskan izdelek, saj ima vedno več ljudi, sploh starejših, težave z ožiljem. Ta ortopedski izdelek je zanje pomemben zato, ker jim v nasprotju z navadnimi nogavicami nudi ustrezno kompresijo. Lahko izbiramo med različnimi stopnjami kompresije.

Vse kompresijske nogavice, ki jih ponujamo v naši spletni trgovini, imajo pridobljen ustrezen certifikat. Opažamo vse večje povpraševanje po terapevtskih kompresijskih nogavicah, ki so izdelane z namenom nudenja elastokompresijske terapije – v njih so namreč združeni učinki povoja z ličnim izgledom. Njihovo nošenje je lahko in udobno. Poznamo različne kompresije nogavic. Stranke lahko izbirajo med prvo, drugo in tretjo kompresijsko stopnjo. Izdelane so iz najrazličnejših materialov in v najrazličnejših izvedbah, med katerimi lahko izberete sebi ljubšega. Bi raje nosili bombažne, izjemno mehke ali mehke nogavice? Vas zanimajo nogavice, ki imajo zaprte ali odprte prste?

Stranke kar ne morejo prehvaliti postopka spletnega nakupa pri nas. Seveda pa ima, kot vsaka stran, tudi slednji svoje prednosti in slabosti. Ena od slabosti je ta, da kljub enostavnosti samega nakupa nimate osebnega stika s strokovnjakov, zato vam nihče ne more nuditi nasveta o tem, katere kompresijske nogavice so najprimernejše glede na obseg vaših nog ali rok. Na naši spletni strani smo se še posebej potrudili, da bi zapolnili ta manko in stranke imajo možnost samostojnega ugotavljanja, katere kompresijske nogavice so primerne zanje, s pomočjo priloženega obrazca, s katerim vzamejo mere – višino in obseg stopal. Če niste vešči pravilnega jemanja mer, je najbolje, da se oglasite v kateri od specializiranih prodajaln, kjer vam bodo pravilno vzeli mere.