UNILJ.si Delovna obutev Službena delovna obutev vam lahko pride prav tudi doma

Službena delovna obutev vam lahko pride prav tudi doma

Vse več je takšnih podjetij, ko daje delat svoja reklamna oblačila in tudi obutev. Sam sem delal v podjetju, ko je bila delovna obutev obvezna, tako da je vsak dobil 3 pare delovne obutve, ki jo je moral imeti vsaki dan obute v službi. Druga obutev ni prišla v poštev zaradi varnosti in če nisi imel te obutve, si lahko šel kar domov. 

Ena moja delovna obutev je vedno bila v službi, ker nikoli ne veš, kdaj jo potrebuješ, eno sem nosil in eno sem imel doma, ker sem jo uporabljal pri sovjih domačih opravilih. Tega ravno ne bi smel, a vedno več ljudi službena oblačila in obutev nosi tudi v privatnem življenju. Meni je delovna obutev še ako prav prišla, ker so čevlji res bili narejeni kvalitetno. Lahko sem jih obul, ko sem šel na sprehod v gozd, ko sem kaj delal zunaj, šel v sadovnjak in imel kakšno težko delo. 

Tudi moji sodelavci so delali tako, da so to obutev nosili tudi doma. Velikokrat se pogovarjam z prijatelji in večina jih reče, da tudi v privatnem času nosijo delovno obutev ali oblačila. Meni je to priročno, kajti le redko kdo se še preobleče, ko pride domov, ali pa gre le redko takoj po službi domov.

Naša delovna obutev je bila res dobra, bobre kvalitete iz usnja, podplat pa je bil ojačan, tako je bil korak res varen. Ko se enkrat navadiš na kvalitetno obutev, potem težko nosiš kaj drugega. Sam si sploh ne predstavljam, da si grem kupit kašno obutev, ker vem, da je ta delovna obutev, ki jo imam doma najboljša. Niti se ne spomnim, kdaj sem si nazadnje kupil športno obutev, ker že vsa leta nosim službeno obutev. Če pa bi dobili le en par čevljev, pa bi bilo drugače, ker takrat pa ene ne bi bile dovolj za vsak dan.