UNILJ.si Fasadne plošče Prijateljica mi je za mojo hišo priporočala fasadne plošče

Prijateljica mi je za mojo hišo priporočala fasadne plošče

Ko sem razmišljal o tem kakšen fasadni sistem bi namestil na svojo novogradnjo, niti približno nisem vedel kakšen produkt dejansko so fasadne plošče. Toda hvala bogu, da sem hišo gradil še pred to corono, ko smo se lahko družili s prijatelji, saj se na koncu lahko izkaže, da ti prav prijateljski nasvet lahko pomaga sprejeti odločitev, ki te bo spremljala celotno življenje.

In ta del stavka: celo življenje mi je zelo ležal v moji glavi, saj sem se zavedal, da bom odločitev enkrat sprejel in moral z njo živeti celo življenje. Skratka glede na težko odločitev sem se želel pozanimati glede vsakih fasadnih sistemov, ki obstajajo na tržišču.

In seveda sem slišal tudi za fasadne plošče, vendar dejansko pomislil na fasadne plošče, kot na optimalno rešitev za mojo novogradnjo. Toda potem je prišel večer, ko smo se srečali na pijači z prijatelji. In med temi prijatelji se je znašla tudi moja dolgoletna prijateljica iz otroštva, ki pa se je pravkar zaposlila v podjetju, ki proizvaja in prodaja fasadne plošče.

In seveda je vprašanje, ki je letelo nanjo vezano na fasadne plošče. Še preden sem jo pozdravil in jo vprašal kako se počuti, sem dobesedno izstrelil vprašanje: Kaj misliš so fasadne plošče primerni fasadni sistem za mojo nepremičnino?

In odgovor je bil pritrdilen. Kot bi poslušal že profesionalca, ki se leta in leta ukvarja s fasadnimi sistemi, mi je zagotovila, da je fasadni sistem optimalna rešitev, ki si jo lahko privoščim in vgradim na svoj objekt.

Sicer me je opozorila, da so fasadne plošče primerne predvsem za zaključno fasadno oblogo objektov, saj omogočajo poenoten videz fasade in strehe. In glede na to, da sta običajni merili toplotna izolativnost in zračnost, je natančno vedela, da imam zelo specifične želje po modernem izgledu.

Ko sem prejel njeno potrditev, sem sprejel odločitev, ki jo nisem nikoli obžaloval.