UNILJ.si Žlebovi Žlebovi in streha naj se dopolnjujejo

Žlebovi in streha naj se dopolnjujejo

Pri nas smo naredili eno veliko napako, ko smo mislili, da ni pomembno, da so žlebovi zliti z streho. To mislim, da je pomembno, kakšne barve so žlebovi in kakšne barve je streha. Mi smo gledali bolj na material, kar sploh ni slabo, vendar pa bi lahko barvo prilagodili, ker bi hiša imela lepši izgled.

Sedaj to vidim, ko se pripeljem domov in od daleč gledam streho in kakšni so žlebovi, enostavno sploh ne vem, kako sem se lahko tako odločil, da nisem popolnoma nič gledal na barvo, razočaran sem vedno, ko pogledam te različne barve.

Sedaj je kar je in seveda ne bom zamenjal strehe, žlebovi bodo tudi ostali takšni kot so, ker je oboje novo, sem pa prav jezen, ko sem imel vse možnosti, da naredim kot mi paše in bi sam izgled hiše lahko bil drugačen, sem sam bil preveč osredotočen na material.

Nikar ne naredite tega tudi vi, preden se odločite za nakup, če menjujete streho ali pa so pri vas potrebni novi žlebovi, dobro preštudirajte, kakšne barve boste izbrali, ker streha in žlebovi lahko dajo novo, svežo, modernejšo podobo hiše, ko boste na koncu presenečeni.

Ne dajajte različne barve, naj bodo barve podobne, po možnosti najlepše pride, če so žlebovi in streha iste barve, to potem naredi tisto piko na i, če pa imate potem še ista okna, boste videli, kako je takšna hiša lepa na pogled. Vse v stilu. 

Sam sem res naredil napako, ker mi barve niso nič pomenile, sedaj te napake ne bom več ponovil nikjer in če bom še imel možnost izbire kakšni žlebovi bodo na kateri hiši, bom definitivno svetoval, da je pomemben material in barva. Vse življenje se učimo, najboljša šola pa so lastne izkušnje, tako kot so bili pri meni žlebovi, katere barve nisem izbral pravilno.